S90

Hinta

Asettelu:
S90

Volvo S90 alustasarja

Haluatko päivittää Volvo S90 alustasarjan urheilullisempaan? Silloin BC Racing -alustasarja Volvo S90:lle on erinomainen hankinta! Teet autostasi urheilullisemman ja mukavamman ajaa tämän alustasarjan avulla.

Säädettävä Volvo S90 -alustasarja on todella kannattava valinta, kun kaipaat hieman sporttisempaan vaihtoehtoa autosi alustaksi. Jäykempi alusta parantaa ajo-ominaisuuksia esimerkiksi suurissa nopeuksissa. Jämeryydestä huolimatta Volvo S90 -alustasarja on mukava ajaa ja vastaa mukavuudeltaan alkuperäistä alustaa.

Volvo S90 säädettävässä alustasarjassa on mukana kaikki tarvitsemasi osat, iskunvaimentimet ja jouset. Alustasrjamme sisältää siis kaiken tarpeellisen auton tuunaamiseen urheilullisemmaksi.

Alustasarjan iskunvaimennuksen säätö toimii helposti nuppia kääntelemällä, joten pystyt muutamaan vaimennusta vaikkapa vuodenajan mukaan. Saat siis autosi alustasta kaiken irti joka kelissä.

Säädettävä alustasarja voi tulla tarpeeseen myös silloin, kun haluat tuunata autoasi. Matala alusta on todella näyttävä näky esimerkiksi isoihin vanteisiin yhdistettynä. BC Racing -alustasarja voi siis antaa Volvollesi sporttisen ulkonäön, kun haluat tuunata menopelistäsi urheilullisemman.

Erilaiset alustasarjat eroavat jäykkyydeltään ja säätöominaisuuksiltaan. Tutustu laajaan valikoimaamme, ja löydä omaan tarpeeseesi sopivin alustasarja. Meiltä löydät alustat myös esimerkiksi Volvon V70- ja 240-malleihin.

Kestävillä BC Racing -alustasarjoilla on kahden vuoden takuu, joten voit olla varma, että allasi on kunnon alusta. Hanki ajamisen iloa ja uutta ilmettä Volvollesi laadukkaalla alustasarjalla! 


Loading...