XC60

Hinta

Asettelu:
XC60

Volvo XC60 citymaasturin ilme kohenee ja ajo-ominaisuudet paranevat entisestään, kun vaihdat alkuperäisen alustan tilalle uuden.

Alustamme avulla saat helposti lisättyä ajoon haluttua jäykkyyttä sekä säädettävää ajokorkeutta. Näiden lisäksi alustasarjoissamme on pystykallistuksen säätömahdollisuus. Vaimennuksen tehokkuus on Volvo XC60 alustoissamme omaa luokkaansa.

Käytämme Volvo XC60 alustasarjoissamme huipputason monotube-vaimentimia, joiden edut löytyvät suuresta männästä, maksimaalisesta öljyntilavuudesta, kovasta kuumuuden kestävyydestä sekä pienestä kavitaatioriskistä. Näiden ominaisuuksien ansiosta vaimennus saadaan entistäkin herkempisäätöiseksi ja vastaamaan vaativankin ajon mukanaan tuomia tarpeita.

Jäykkyyttä muutat kätevästi iskunvaimentimen nupista kääntämällä vastaamaan kulloisiakin ajo-olosuhteita. Talvisin on etua pehmeämmästä ja kesäisin jäykemmästä alustasta. Samalla periaatteella säädät näppärästi myös autosi kuormankantokykyä. Kun alustan painopistettä madalletaan, saat ajo-ominaisuuksiin roimasti lisää urheilullisuutta.

Katso valikoimamme ja poimi sopivin säädettävä alusta ostoskoriin verkossa, niin lähetämme sen sinulle tuota pikaa!

Loading...